История на фирмата

УСТРЕМ 97 е създаден на 20.10.1997 година като ООД . Основните посоки в които се развива са туризъм и реклама .
В областта " реклама"организирахме , стартирахме и проведохме редица успешни рекламни кампании , или част от тях . Наши клиенти в годините в тази посока са били Мото Пфое , Български пощи , Национална опера и балет, Университет за Национално и Световно стопанство , ПОД Бъдеще и много други . 
В областта на туризма се развива като Туроператор с лиценз № 0367 . Малкият/тогава / и мотивиран екип развива старателно и последователно фирмата в посока Конгресен туризъм . Първото мащабно събитие ,с  което се ангажирахме през май 1999 година е  - Европейско  първенство по борба на територията на София с около 400 участника .Устрем 97 се ангажира с посрещане, изпращане на гостите, настаняване в хотели, трансфери по време на състезанието, изхранване, организация на програма за ВИП гостите.За успешната си  работа Устрем 97 получи множество благодарности от отборите - участници от цяла Европа , от Председателят на БФБ - Господин Валентин Йорданов , както и специален плакет.
След проведеното успешно първо събитие дойде ред на поредица подобни събития :Световно първенство по борба- мъже-посрещане, изпращане, трансфери, хотелско настаняване, изхранване , Световно първенство по борба за ветерани -посрещане, изпращане, трансфери, настаняване, изхранване, програма за ВИП, Световно първенство по борба - младежи и девойки - посрещане, изпращане, трансфери, настаняване, изхранване, програма за ВИП, Турнир по баскетбол - Мъже за "Наградата на София" - цялостната организация по транспортното обслужване на турнира , усърдна работа с Българската федерация по кану каяк/БФКК/ -   както в областта на рекламата , така и по отношение организация на пътуванията по състезания през 2000 година ,Обученията на служителите на първите два магазина в Москва от световно известната верига магазини за търговия на едро  "Метро Кеш енд Кери "- ангажирахме се с цялостната организация на транспорта, настаняване, трансфери и програмите за почивните дни на участниците ,Световно първенство по силов трибой през 2001 - посрещане, изпращане, трансфери, настаняване, изхранване, програма за ВИП ,Конференция на ЮНЕСКО относно "Комуникации и връзки с обществеността" съвместно с  факултет по журналистика на Софийски университет и с Министерство на Външните работи -ноември/декември 2001 год.,Спектакъл за популяризиране на борбата с наркоманията и рисковите фактори на обществото - 2001 година , Множество конференции на Бюрото за подпомагане на средното съсловие на Балканите на Занаятчийска камара Кобленц ,Световна купа по Аеробика -2002 година, цялостна организация на професионални пътувания на Националната занаятчийска камара, цялостна организация по промотиране на продуктите на винарска изба Едуардо Миролио,партньорство с Ученическа спортна школа " София " относно провеждане на пътувания и участие в състезания и много други .
Дълъг е списъкът на събитията проведени чрез Устрем 97 .
Трудно ни е да ги изброим , но много бихме желали да споделим радостта си от успехите, от възторжените похвали на участниците в тях.
Работата в посока конгресен туризъм ни даде възможност да се запознаем със Световно известни личности , интересни хора , да обогатим не само опита си на професионалисти, но и да се докоснем до Живота на известни спортисти, интелектуалци, певци, артисти .
Успоредно със събитията дойде време да се развием и като Туристическа агенция . За тази цел получихме и лиценз за Тур агент 03067 , запознахме се с продуктите та колеги Туроператори и пристъпихме към осъществяването на тези задачи . Натрупахме съществен опит с продажбата на почивки и екскурзии както на български , така и на чужди граждани .
През 2007 година получихме най -престижната награда в бранша : "ТУРОПЕРАТОР НА 2007 ГОДИНА "   . Чрез тази награда получихме и признанието на колегите си в бранша .
Продължихме успешната си работа като конгресен организатор не само в България , но и в чужбина . Изработихме успешно редица събития в чужбина : поредица обучения на Хенкел ,ТЮФ- България ,Мегатрон и много други .
Посрещнахме в България редица състави и изпълнители  Бонд, Депеш Мод, Мадона  и много други . 
Наистина поредицата от свършените задачи и работа е много дълга.
Към 2010 година , Устрем 97 се преобразува от ООД в ЕООД.Продължава да се развива на попрището на горепосочените дейности успешно и последователно .
Истински сме щастливи , че през 2017 година  посрещнахме 20 годишния си юбилей здрави , с желание да продължим напред и с натрупан богат професионален опит ! 
 
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН