ПРОВЕРЕТЕ И РЕЗЕРВИРАЙТЕ САМИ СВОЯ САМОЛЕТЕН БИЛЕТ – АКО ЖЕЛАЕТЕУСТРЕМ 97 
предлага :
- резервации ,
- издаване на самолетни билети ,
- изготвяне на бордни карти,
- грижа и действия за осъществяване на предпочитанията Ви,
- съдействие при възникнали необичайни ситуации по време на Вашето пътуване  до  всяка точка на света ,в която кацат пътнически самолети .

Ето и реда ,за да получите най - добрия за Вас маршрут, с най - атрактивната цена за Вашия самолетен билет , към момента за запитването Ви :

- Изпратете  на имейл air_tickets@ustrem97.com Вашето питане , което е необходимо да съдържа следната информация :
1. Начална и крайна дата на пътуването Ви .
2. Начална и крайна точка на пътуването Ви. 
3. Предпочитания : еднопосочен или двупосочен билет , авиокомпания ,директен полет или може със смяна и т.н.
4. С какъв багаж ще пътувате - много от авиокомпаниите предлагат вече ниска цена,с ограничения относно багажа - обикновено най - ниската цена е свързана с ръчен -кабинен/ който качвате с Вас и поставяте на мястото за багаж в пътническия салон / багаж в икономична класа , а се доплаща за "чекиран "багаж - това е багажът , който предавате на летище и за който по нататък се грижи авиокомпанията до вашето пристигане в крайната точка на пътуването Ви .
5. Ако пътувате с бебета, домашни любимци, желаете авиокомпанията да се погрижи за Вашето движение по летищата със стол -придружавани от служител от летището , или каквото и да било , което желаете да ни питате - непременно пишете - в тази връзка - всяка авиокомпания има конкретни правила и изисква от нас съответна информация . 
5. Получавате от нас - УСТРЕМ 97 - най -доброто предложение към момента на запитването Ви  . 
6. ВНИМАНИЕ  :  Ако предложението Ви удовлетворява ,е необходимо да ни изпратите Вашите имена на латиница и съответно данни, които предоставяме на авиокомпанията с която ще пътувате с цел правилата и ,сигурността, правилата на съответната държава- по възможно най - бързия начин - за да направим резервация .
7.  Получавате обратна информация за лимита от време, в който е необходимо да заплатите билета и таксата резервация за УСТРЕМ 97 .
8. Следва плащане на билета от Ваша страна към УСТРЕМ 97 , ИЗДАВАНЕ на Вашия самолетен билет и изпращането му на електронната Ви поща , заедно с отчетните документи за плащането ,което сте извършили , или получаването им в офиса ни.
9. Получавате и бордната си карта / на имейл, по телефон , или в офиса ни /, когато е възможно да бъде направена - в зависимост от авиокомпанията, как е направен билета- времето в което става  е различно - необходимо е търпение.
10. Вие пътувате , а Ние - УСТРЕМ 97  - се грижим да Ви информираме , ако има промяна на полети и каквито и да било допълнителни ситуации , извън обичайните.

На пръв поглед - изглежда сложно за Вас - но това е само на пръв поглед , защото всяка авиокомпания , самолетен билет , подробности според желанията Ви са наша - на УСТРЕМ 97 -грижа  .
Разбира се, не можем да осигурим незакъсняващи полети - просто не зависи от Нас , но можем да Ви помогнем при отменени полети , или необичайни за Вас ситуации.
Нека не забравяме ,Мили приятели ,при пътуване със самолет - най - важно е да има равен брой излитания и кацания.
Но и да не се плашим - просто търпение и усмивка . 
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН